Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Udruga "Informo"

 

 

Informo je nevladina i neprofitna organizacija koja djeluje s ciljem poticanja zapošljavanja putem raznih oblika edukacija te organizacije savjetovanja i seminara. Kao neprofitna organizacija djeluje sa ciljem poboljšanja uvjeta života hrvatskih građana u raznim područjima, s posebnom pažnjom na mladim i nezaposlenim osobama.

Informo se također bavi savjetovanjem u izradi i provedbi projekata koji se kandidiraju na domaće i međunarodne izvore financiranja (EU, UN i druge), implementacijom i evaluacijom projekata financiranih putem EU fondova, pružanjem usluga informiranja o EU mogućnostima te ostalim uslugama konzaltinga.

Udruga Informo osnovana je 2004. godime u Bujama i prvenstveno djeluje na području Istarske županije, ali i na nacionalnoj razini te na međunarodnim projektima.

Od svog osnutka, Informo je stekao zavidno iskustvo u organizaciji i vođenju stručnih seminara i radionica te u izradi i implementaciji EU projekata.

Zbog iznimnih postignuća u radu, Informo je odabran za Nacionalnu kontakt točku European Projects Associationa.

Krajnji cilj aktivnosti Informa usmjeren je upravo na razvoj lokalne zajednice a u Informu vjeruju da pomoću obrazovanja i savjetovanja mogu na efikasan način realizirati svoje ciljeve.

Udruga je također usmjerena na pružanje stručne pomoći jedinicama lokalne samouprave, poduzetnicima, studentima i nezaposlenima, te ih želi upoznati s mogućnostima razvoja vlastitih potencijala putem europskih projekata.

Informo iznimno uspješno djeluje na područjima pripreme i provedbe projekata financiranih iz EU fondova, informiranja javnosti o mogućnostima koje EU nudi građanima Republike Hrvatske te podizanja svijesti s ciljem razvoja teritorija lokalne zajednice i šire. Glavni razlog uspjeha Informa nalazi se u predanosti i vještinama tima eksperata u pronalaženju profesionalnih rješenja u poslovnom svijetu i uočavanju vrijednih prilika u Hrvatskoj i inozemstvu.

Nadalje, Informo ima veliki broj visokokvalificiranih stručnih suradnika u raznim područjima, a kao promicatelj volonterstva pruža mogućnost mnogim studentima da kroz staž steknu radne navike i dragocjeno iskustvo. Informo je također postao dijelom European Voluntary Service-a (EVS) te kao takav ima mogućnost primati i slati volontere u sve dijelove Europe.

http://www.informo.hr/