Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Contrada d.o.o. - zajedno za ljepše lice Vodnjanštine

Osnivanje trgovačkog društva Contrada d.o.o. - zajedno za ljepše lice Vodnjanštine

U svrhu potrebnog usklađivanja sa zakonskim regulativama, Grad Vodnjan-Dignano je krajem 2013. godine osnovao trgovačko društvo Contrada d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti.


Predmet poslovanja novog trgovačkog društva Contrada d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti sa sjedištem u Vodnjanu na adresi Trg slobode 2, je pružanje komunalnih usluga koje su do sada bile u nadležnosti Vlastitog pogona Grada Vodnjana-Dignano.

Tvrtka Contrada d.o.o. započela je s poslovanjem 1. siječnja 2014.godine. Osnivanjem tvrtke Contrada d.o.o. povečat će se efikasnost poslovanja Grada Vodnjana-Dignano te poboljšati kvaliteta usluga za građane i ostale korisnike. Temeljem gore navedenog, od 2014. godine nove obračune i račune za uslugu odvoza komunalnog otpada te za godišnju naknadu za korištenje grobnog mjesta dostavljati će Vam društvo Contrada d.o.o. Vodnjan-Dignano.


Sukladno odredbama Zakona o porezu na dodanu vrijednost (Narodne novine broj 73/13., 99/13., 148/13.,153/13 i 143/14), Contrada d.o.o. mora biti dio sustava u kojem se plaća porez na dodanu vrijednost te će novi računi za usluge biti uvečani za PDV po stopi od 25%, koji je prihod isključivo državnog proračuna. Sve pravne i fizičke osobe, korisnici usluga Contrade d.o.o., koji su u sustavu PDV-a imaju pravo na odbitak pretporeza.


Molimo da sva buduća plaćanja za navedene novčane obveze temeljem računa koje će Vam dostaviti Contrada d.o.o. izvršite po uputama sukladno zaprimljenim računima.


Grad Vodnjan-Dignano ovom promjenom stvara uvjete za pružanje kvalitetnjih usluga stanovnicima Vodnjanštine, a time zasigurno zajedno s Vama ulažemo u budućnost novih naraštaja i za ljepše lice Vodnjanštine.

 

Kontakt i radno vrijeme (kontakti): 

CONTRADA d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti
Trg Slobode 2, 52215 Vodnjan

Tel: 052 382 009
Fax: 052 382 007
e-mail: contrada(at)contrada.hr                                                
web: www.contrada.hr