Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Javni poziv za dostavu prijedloga za pripremu Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2024. godinu

 

U cilju prikupljanja informacija o interesima, stavovima, potrebama i prijedlozima zainteresirane javnosti te povećavanjem transparentnosti, suradnje i otvorenosti u izradi jednog od najvažnijih dokumenata Grada Vodnjan-Dignano, Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2024. godinu, pozivam svu zainteresiranu javnost – građane, udruge, građanske inicijative, ustanove i sve druge zainteresirane koji svojim prijedlozima i sugestijama žele pridonijeti donošenju kvalitetnog, transparentnog i provedivog Proračuna, da se odazovu ovom pozivu te da svoja mišljenja i prijedloge dostave putem online (elektroničkog) obrasca u nastavku, a zaključno do datuma 22. listopada 2023. godine.

Ovakvim pristupom izradi Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2024. godinu cilj je uspostaviti što čvršću interakciju sa svim građanima našeg Grada i drugim predstavnicima zainteresirane javnosti te na taj način potaknuti aktivnije sudjelovanje svih zainteresiranih u javnom životu Grada.

Razmotriti će se svi u roku pristigli prijedlozi, a oni koji budu realni, jasni i konkretni i u skladu sa financijskim i zakonskim mogućnostima, ugraditi će se u konačan prijedlog Proračuna Grada Vodnjan-Dignano za 2024. godinu koji će biti proslijeđen Gradskom vijeću Grada Vodnjana na razmatranje i usvajanje.

Gradonačelnik

Edi Pastrovicchio

 

Obrazac za sudjelovanje u planiranju i donošenju proračuna

Polja označena sa * su obvezna.

 

Slanjem poruke prihvaćate pravila o zaštiti privatnosti i načinu na koji Grad Vodnjan-Dignano koristi vaše osobne podatke.

Pošalji