Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Vodnjanski odlikaši putuju u Gardaland

 

Za učenike Osnovne škole Vodnjan - Scuola elementare Dignano, koji su kroz svih osam godina školovanja ostvarili odličan uspjeh, upriličen je u četvrtak 8. srpnja 2021. godine prijem u gradskoj palači Grada Vodnjan-Dignano. Prijemu su prisustvovali Edi Komić, Lucija Lješković, Marie Gorjanac Vlahović iz 8.a razreda, Luka Dvoršak, Arnea Pribičević, Iris Rakonca i Dora Špehar iz 8.b razreda te Anita Giadresco i Erika Pustijanac iz 8.t razreda, a ugostili su ih gradonačelnik Edi Pastrovicchio i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja.

Učenici su stigli u pratnji razrednika Serene Bonassin (8.t), Martine Špehar (8.a) i Milana Dobrilovića (8.b) te ravnateljice škole Barbare Buršić-Križanac.

„Čestitam vam na odličnom uspjehu kroz svih osam godina, vašim obiteljima i nastavnicima. Vi ste naša budućnost, ono najbolje što grad ima i budite uvjereni da će vas Grad pratiti i nadalje kroz školovanje. Već ste se odlučili za srednje škole i svojim radom ste pokazali da ćete znati kako dalje. A dodatno je bogatstvo što ćete upoznati i nove ljude i steči nova prijateljstva - to se neće ocjenjivati, ali će vas pratiti kroz čitav život“, rekao je Edi Pastrovicchio naglasivši da je poseban uspjeh za učenike i nastavnike zadržati visoku razinu ocjena u izvanrednim pandemijskim uvjetima tijekom posljednje dvije godine osnovnoškolskog obrazovanja.

Diriana Delcaro Hrelja istaknula je da su ovakvi učenici ponos svojih roditelja, ali i cijelog Vodnjana.

„Znamo koliko je žrtve, truda i rada bilo potrebno za vaš odličan uspjeh koz svih osam godina, ali na kraju su rezultati bitni. Jedan dio vašeg života je zatvoren, sada se otvara novi put na kojem vam želim da vam se sve želje ostvare. Nastavite tako i sigurno će na kraju i rezultati biti izvrsni“, rekla je Diriana Delcaro Hrelja.

 Gradonačelnik Pastrovicchio učenicima je uručio poklon - put u Gardaland s ulaznicama za dvije osobe.

„Mislim da je Vodnjan jedan od rijetkih gradova koji na taj način nagrađuje svoje učenike. I oni to cijene“, rekla je ravnateljica Barbara Buršić Križanac. Iz razgovora učenika s gradonačelnikom moglo se čuti da su im upisi u srednje škole upravo završili te da će školovanje nastaviti u Puli i u Rovinju, uglavnom u gimnaziji i tehničkoj školi te u ekonomskoj.

Aktualnosti