Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Prva konstituirajuća sjednica Gradskog vijeća Grada Vodnjana - riječ Gradonačelnika

 

Drage sugrađanke i sugrađani,

danas je veliki dan za Vodnjanštinu, danas konstituiramo novi saziv Gradskog vijeća Grada Vodnjana.

Izlazeći sa sjednicom iz Gradske vijećnice na našu placu željeli smo biti bliže onima koji su nas izabrali. Željeli smo biti među našim sugrađanima u čijem interesu ću raditi kao gradonačelnik, ali vjerujem i cijelo Gradsko vijeće.

Svi me znate, živim tu na placi u stanu, u Vodnjanu živim oduvijek, tu su moji roditelji, tu rastu moja djeca. I baš su mi djeca, moja i vaša, bila na pameti kad sam se kandidirao na izborima, jer vjerujem da ovaj grad i cijela Vodnjanština zaista imaju budućnost, da se ovdje može živjeti bolje i kvalitetnije. Pomognite mi da naša djeca u budućnosti žive bolje.

Povjerenje velikog broja birača koje sam dobio na izborima velika je obveza za mene i moju listu. Naravno da sve  probleme koji  nisu riješeni proteklih dvadeset godina nećemo odmah moći riješiti, ali potrudit ćemo poboljšati uvjete i kvalitetu života na Vodnjanštini. Transparentno, odgovorno i efikasno radit ćemo u javnom interesu. I sve vas pozivam da sudjelujete u promjenama i budete partneri gradske uprave.

Bit ću gradonačelnik svih naših sugrađana, ne želim dijeliti ljude. Ljudi s moje liste i ja bit ćemo uključivi i spremni saslušati probleme svih. Nerealno bi bilo reći da ćemo sve riješiti, ali radit ćemo, trudit ćemo se, ponekad ćemo i pogriješiti.

Pred našim poštovanim vijećnicima težak je i ozbiljan zadatak, oni će donositi sve akte koji će određivati našu budućnost. Zato ih molim da im interes naših sugrađana uvijek bude na prvom mjestu.

Učinimo zajedno novi iskorak ka zajedništvu i boljoj budućnosti.

 

Edi Pastrovicchio, gradonačelnik Vodnjana

Aktualnosti