Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Prijem za učenike odlikaše

Za učenike Osnovne škole Vodnjan - Scuola elementare Dignano, koji su kroz svih osam godina školovanja ostvarili odličan uspjeh, upriličen je u petak 8. srpnja 2022. godine prijem u gradskoj palači Grada Vodnjan-Dignano.

Prijemu su prisustvovali Melani Babec, Emili Barišić, Amajla Čaušević i Ema Matković iz 8.a s razrednicom Danielom Radolović, zatim Ilaria Juršić, Stefani Blašković, Marin Kutić, Lana Pinzan i Lana Šarić iz 8.b s razrednikom Bogdanom Fabrisom, te Giulio Borghetti, Tedi Jurman, Rita Kutić, Lara Jakominić, Noel Damiani i Fabiana Ferlin iz 8.t. s razrednikom Ireneom Delzottom i ravnateljicom škole Barbarom Buršić-Križanac.

U gradskoj vijećnici dočekali su ih gradonačelnik Edi Pastrovicchio i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja.

„Čestitam vam na odličnom uspjehu kroz svih osam godina, vašim obiteljima i nastavnicima. Vi ste naša budućnost, ono najbolje što grad ima i budite uvjereni da će vas Grad pratiti i nadalje kroz školovanje. Već ste se odlučili za srednje škole i svojim radom ste pokazali da ćete znati kako dalje. A dodatno je bogatstvo što ćete upoznati i nove ljude i stječi nova prijateljstva, koja će vas pratiti kroz čitav život“, rekao je Edi Pastrovicchio.

Većina učenika je za daljnje školovanje odabralo gimnazijske programe, a gradonačelnik ih je sve savjetovao da i nakon srednje škole nastave s obrazovanjem. Diriana Delcaro Hrelja istaknula je da su ovakvi učenici ponos svojih roditelja, ali i cijelog Vodnjana.

„Znamo koliko je žrtve, truda i rada bilo potrebno za vaš odličan uspjeh tijekom svih osam godina, ali na kraju su rezultati bitni. Jedan dio vašeg života je zatvoren, sada se otvara novi put na kojem vam želim da vam se sve želje ostvare. Nastavite tako i sigurno će na kraju i rezultati biti izvrsni“, rekla je Diriana Delcaro Hrelja.

Gradonačelnik Pastrovicchio učenicima je uručio tradicionalni vodnjanski poklon odlikašima - put u Gardaland s ulaznicama za dvije osobe.