Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Prijem za odbojkašice OŠ Vodnjan – SE Dignano, državne prvakinje

Prijem za odbojkašice kluba Osnovne škole Vodnjan – SE Dignano, prvakinje s Državnog prvenstva školskih sportskih društava u odbojci za osnovne škole, upriliči su u četvrtak, 6. lipnja 2024. godine, gradonačelnik Vodnjana Edi Pastrovicchio i njegova zamjenica Diriana Delcaro Hrelja.

Kako je gradonačelnik rekao, Majda Delimehić, koja je osvojila i titulu najbolje igračice prvenstva, Lucija Vrtačić, Tara Codacci, Emili Macan, Anika Tomišić, Lea Majer, Nika Mikelić, Vita Chiavalon, Erin Macan, Amani Muslić, Greta Cetina i Mia Lisjak postavile su ime Vodnjana još jednom na sam vrh nacionalnih sportskih priredbi za mlade. Učenice su u gradsku palaču stigle u pratnji ravnateljice škole Barbare Buršić – Križanac te trenera Marka Zubana.

Vodnjanske odbojkašice osvojile su zlato na Državnom natjecanju u Poreču u travnju u izrazito jakoj konkurenciji od 24 ekipa.

"Čestitam vam u svoje osobno ime i u ime svih građana Vodnjana. Svima je jasno koliki se trud i koliko se odricanja krije iza ovog uspjeha. Vaša postignuća služe kao inspiracija i dokaz su da zajednički trud, timski rad i posvećenost vode do izvrsnih rezultata. Treba čestitati i treneru, ravnateljici, ali i vašim roditeljima koji vas prate u vašim naporima", rekao je Edi Pastrovicchio.

Gradonačelnik i njegova zamjenica istaknuli su da Grad Vodnjan – Vodnjan prepoznaje važnost sporta i njegov pozitivan utjecaj na društvo, osobito na aktivno sudjelovanje mladih u zajednici.

"Iz godine u godinu, Grad izdvaja sve veće iznose za sport u proračunu. U 2024. godini osigurano je oko 200.000 eura kroz Program javnih potreba u sportu", istaknula je Diriana Delcaro Hrelja.

Od 2021. godine do danas, sredstva namijenjena sportu narasla su za 27 posto kako bi se poticao i razvijao potencijal mladih na Vodnjanštini. Sredstva su osigurana za natjecateljski sport, sportsko rekreativne aktivnosti s naglaskom na aktivnostima posvećenim djeci i mladeži, školski sport, sportske manifestacije i tako dalje.

Mlade odbojkašice Grad Vodnjan - Dignano nagradio je i s kartama za Istralandiju te organiziranim prijevozom na izlet.