Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Prijem učenika odlikaša

Za učenike Osnovne škole Vodnjan - Scuola elementare Dignano, koji su kroz svih osam godina školovanja ostvarili odličan uspjeh, upriličen je u ponedjeljak 10. srpnja 2023. godine prijem u gradskoj palači Grada Vodnjan-Dignano.

Prijemu su prisustvovali sljedeći učenici: Laura Rojnić Nikolić, Kaja Zagoranski, Ema Ostoni, Marin Kolić, Luka Vitasović, Ivan Racan, Lara Žalac, Roko Baretić, Matteo Ghiraldo, Lana Pavlović, David Smoljan, Matija Suljić, Zara Tarticchio, Leni Vinčić, Arijana Balaković, Daria Iskrić, Maya Marie Rojnić, Nikolina Živković, Ania Capolicchio, Micol Debeljuh, Katia Cossara, Nora Karaman, Giorgia Marsetič s razrednicima Vedranom Keteleš, Amandom Augustinović, Tatjanom Perić Frivarski, Corradom Ghiraldom te ravnateljicom Barbarom Buršić-Križanac.

U gradskoj vijećnici dočekali su ih gradonačelnik Edi Pastrovicchio i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja.

„Čestitam vam na odličnom uspjehu kroz svih osam godina, vašim obiteljima i nastavnicima. Vi ste naša budućnost, ono najbolje što grad ima i budite uvjereni da će vas Grad pratiti i nadalje kroz školovanje. Već ste se odlučili za srednje škole i svojim radom ste pokazali da ćete znati kako dalje. A dodatno je bogatstvo što ćete upoznati i nove ljude i steči nova prijateljstva, koja će vas pratiti kroz čitav život“, rekao je Edi Pastrovicchio.

Većina učenika je za daljnje školovanje odabrala tehničku školu i gimnaziju.

Diriana Delcaro Hrelja istaknula je da su ovakvi učenici ponos svojih roditelja, ali i cijele Vodnjanštine.

„Znamo koliko je žrtve, truda i rada bilo potrebno za vaš odličan uspjeh tijekom svih osam godina, ali na kraju su rezultati bitni. Jedan dio vašeg života je zatvoren, sada se otvara novi put na kojem vam želim da vam se sve želje ostvare. Nastavite tako i sigurno će na kraju i rezultati biti izvrsni“, rekla je Diriana Delcaro Hrelja.

Gradonačelnik Pastrovicchio učenicima je uručio poklon odlikašima - put u Gardaland s ulaznicama za dvije osobe.