Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Perojci uređuju Gromaču za fešte

Perojci su opet složno zasukali rukave i krenuli s uređenjem Gromače za nadolazeće programe Vodnjanskog ljeta 2021. Radnoj akciji odazvali su se članovi Društva perojskih Crnogoraca „Peroj 1657“ i Dobrovoljnog vatrogasnog društva Peroj te mještani. Sredstva za materijal osigurana su iz programa Grada Vodnjan-Dignano.

Trenutno se uređuje šank pod košćelama na mjestu starog, koji je s vremenom propao, te drugi elementi. Nakon ljeta mještani će nastaviti s akcijom i dodatno uljepšati ovaj prepoznatljivi simbol Peroja.

Gromača, s prepoznatljivim košćelama, jedno je od središnjih mjesta glasovite Perojske fešte i mnogih drugih ljetnih manifestacija na otvorenom. Međutim, prva zbivanja u Peroju iz ovogodišnjeg programa Vodnjanskog ljeta odvijat će se na plaži Martulina: u nedjelju 27. lipnja održava se turnir u odbojki na pijesku u organizaciji Zajednice Talijana Vodnjan-Comunità degli Italiani di Dignano, a u subotu 3. srpnja na rasporedu je tradicionalni odbojkaški turnir „Martulina cup“ u organizaciji DPC-a „Peroj 1657“.

Aktualnosti