Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Od 1. srpnja 2024. godine započinje razdoblje provedbe gradske odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova u 2024. godini

Podsjećamo da od 1. srpnja 2024. godine započinje razdoblje provedbe gradske odluke o privremenoj zabrani izvođenja građevinskih radova u 2024. godini. Ovom odlukom se privremeno zabranjuje izvođenje radova za vrijeme turističke sezone na području Grada Vodnjan-Dignano. Odluku je usvojilo Gradsko vijeće na 26. sjednici 21. prosinca 2023. godine. 

Odlukom se određuju područja, kao i razdoblja kalendarske godine i vrijeme u kojem se privremeno zabranjuje izvođenje radova te utvrđuju opći uvjeti i razlozi zbog kojih se u pojedinim slučajevima mogu izvoditi radovi.

Naglašavamo da se zabrana radova ne odnosi na sve građevinske radove već samo na zemljane radove i radove na konstrukciji građevine.
Isto tako, iz odluke o zabrani izostavljeni su građevinski radovi ili uklanjanje građevina za koje je utvrđeno da su u općem javnom interesu.

Također, ovim putem upućujemo sve izvođače radova kao i investitore da sve radove počinju privoditi kraju kako bi s 1. srpnja 2024. godine djelovali u skladu s odlukom.

Detaljniji opis radova koji su zabranjeni te koji se mogu izvoditi možete pročitati u Odluci u prilogu.