Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Gradonačelnik primio uspješne košarkaše i odbojkašiće

U srijedu, 13. travnja 2022. godine, u prostorijama Grada Vodnjana upriličen je prijem za sportaše OŠ Vodnjan-SE Dignano i njihove učitelje.

Gradonačelnik Edi Pastrovicchio primio je učenike naše škole koji su ostvarili iznimne rezultate na Županijskim prvenstvima osnovnih škola u košarci i odbojci u organizaciji Hrvatskog školskog sportskog saveza.

OŠ Vodnjan-SE Dignano je jedina škola u Istarskoj županiji koja je sudjelovala na Županijskom prvenstvu u košarci sa kategorijama „dječaci“ i „djevojčice“ te osvojila prvo mjesto u obje kategorije.

Odbojkašice idu na poluzavršnicu koja će se održati tijekom svibnja u Primorskoj-goranjskoj županiji.

Ravnateljica Barbara Buršić-Križanac je istaknula kako je izrazito ponosna na trud i rad učenika, njihovih učitelja i trenera te se zahvalila Gradu Vodnjanu na podršci.

Gradonačelnik Edi Pastrovicchio čestitao je svima na iznimnim sportskim rezultatima, te se posebno zahvalio igračima i trenerima, učiteljima  na uloženom trudu, istaknuvši važnost treniranja i bavljenja sportom uz redovito školovanje i učenje. Također, naglasio je kako će Grad Vodnjan – Dignano i dalje biti potpora sportu i školstvu kao važnim segmentima naše zajednice. Gradonačelnik Pastrovicchio je u ime zahvale za postignute sportske rezultate uručio prigodan poklon učenicima: jednodnevni izlet u Glavani park.