Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Contrada i Castelier s novim rukovodstvom

 

Gradsko vijeće Grada Vodnjan-Dignano na sjednici u petak 30. srpnja 2021. godine prihvatilo je prijedlog gradonačelnika Edija Pastrovicchija u funkciji Skupštine trgovačkih društva Castelier d.o.o. i Contrada d.o.o. o imenovanju novih direktora gradskih poduzeća.

Na mjesto direktora Casteliera, umjesto dosadašnjeg direktora Morisa Ivančića bit će imenovan Andrea Manzin, a na mjesto direktora komunalnog društva Contrada, umjesto dosadašnjeg direktora Guglielma Moscarde, bit će imenovan Gianfranco Ghiraldo. Novi direktori bit će imenovani na ograničeni mandat od šest mjeseci do provedbe natječaja.

Razlog za smjenu su, kako je navedeno, dosadašnji izuzetno loši rezultati rada i loša organizacija rada. Osnovni su ciljevi imenovanja stvaranje preduvjeta za poboljšanje kvalitete komunalnih usluga građanima i pozitivnih poslovnih rezultata gradskih društava, ali i postavljanje transparentnosti i racionalnosti kao temelja rada.

U Nadzorni odbor Contrade bit će imenovani Roberto Jakovljević, Denis Sgagliardi i Ivica Privrat, a u NO Casteliera Kristina Buršić, Daniele Manzin i Marko Šarić, svi na ograničeni mandat od 6 mjeseci.