Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

2. sjednica Gradskog vijeća Grada Vodnjan-Dignano: PRIJENOS UŽIVO

Poštovane građanke i građani,

danas, srijeda 30. lipnja 2021. godine, održava se druga sjednica Gradskog vijeća Grada Vodnjan – Dignano. Riječ je o prvoj radnoj sjednici ovog saziva Vijeća, za koju je najavljeno 20 točaka dnevnog reda. Početak je u 18 sati.

Sjednica će biti snimana te prenošena uživo preko Facebook stranice Vodnjan-Dignano: Grad priča – Cittá da raccontare. S obzirom da se još uvijek radi s improviziranim sustavom, molimo vas za razumijevanje u slučaju tehničkih pogreški.

U svakom slučaju, video-snimak sjednice moći će se pogledati sutradan, u četvrtak. 1. srpnja 2021. godine na YouTube.

Na dnevnom redu sjednice, među ostalima, našle su se točke koje se odnose na izbor i imenovanja članova radnih tijela Gradskog vijeća, zatim na Godišnji izvještaj Proračuna Grada Vodnjan – Dignano za 2020. godinu kao i pratećih programa u istoj godini, te na izvještaje Ustanove Dječji vrtić „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano i Pučkog otvorenog učilišta Vodnjan-Dignano za 2020. godinu.

Jedna od točki odnosi se na odluku o naknadama vijećnicima te članovima radnih tijela Gradskog Vijeća Vodnjan-Dignano. Vijećnici će donijeti i odluku o imenovanju članova Povjerenstva za davanje u zakup poljoprivrednog zemljišta u vlasništvu RH te odluku o raspoređivanju sredstava za redovito financiranje političkih stranaka zastupljenih u Gradskom vijeću Vodnjan-Dignano.

Hvala.