Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Psihološka radionica na temu “Smjernice za unapređenje i održavanje mentalnog zdravlja u trećoj životnoj dobi”

Nastavljaju se psihološke radionice koje organizira Pučko otvoreno učilište – Università popolare aperta “Vodnjan-Dignano”. Radionice provode psiholozi Društva psihologa Istre koji osim temeljnog obrazovanja iz psihologije imaju završene i različite psihoterapijske škole. Radionice se provode svake treće srijede u mjesecu u vremenu od 18.00 do 19.30 u prostorijama učilišta na adresi Portarol 31, Vodnjan (ulaz kroz voltu).

Za sve radionice se potrebno prethodno prijaviti putem telefona 091 617 5014, 052/512-540 ili e-maila: uciliste.vodnjan.dignano@gmail.com.

Peta će se takva radionica održati u srijedu, 19. listopada, na temu “Smjernice za unapređenje i održavanje mentalnog zdravlja u trećoj životnoj dobi”. Cilj radionice je približiti pojam mentalnog zdravlja kroz povezivanje s različitim važnim aspektima života poput socijalne podrške, pronalaženje smisla, te otkrivanje i pronalaženje pozitivnog u različitim situacijama. Sudionicima će se približiti teme kao što su najčešće poteškoće mentalnog zdravlja, razmatranje načina brige za sebe, nošenje sa stresom i neugodnim emocijama, osvješćivanje i korištenje osobnih i okolnih resursa.

Radionicu će voditi mag. psych. Ivana Pranjković.