Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Program Vodnjanskog ljeta za ovaj tjedan (26.-31.07.2023.)

Nema pauze u zbivanjima Vodnjanskog ljeta, dan za danom nižu se projekcije, koncerti, festivali, predstave, predavanja, izložbe...

Tako već 𝐮 𝐬𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐮, 𝟐𝟔. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚 2023., u Barbarigi počinje 𝐠𝐥𝐚𝐳𝐛𝐞𝐧𝐨 𝐮𝐦𝐣𝐞𝐭𝐧𝐢č𝐤𝐢 𝐞𝐤𝐨 𝐟𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐄𝐬𝐜𝐚𝐩𝐞 𝐓𝐡𝐞 𝐂𝐢𝐭𝐲. Festival se održava do nedjelje 30. srpnja na Novoj plaži Barbariga s nizom raznolikih sadržaja.

U srijedu, s početkom u 21 sat, u Zajednici Talijana "Armando Capolicchio" Galižana otvara se 𝐢𝐳𝐥𝐨ž𝐛𝐚 𝐬𝐭𝐚𝐫𝐢𝐡 𝐟𝐨𝐭𝐨𝐠𝐫𝐚𝐟𝐢𝐣𝐚 𝐆𝐚𝐥𝐢ž𝐚𝐧𝐞 𝐢 𝐆𝐚𝐥𝐢ž𝐚𝐧𝐚𝐜𝐚. To je druga takva izložba čiji postav predstavlja dio ogromnog fundusa fotografija iz privatnih albuma 24 galižanskih obitelji.

𝐔 č𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐚𝐤 𝟐𝟕. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚 na Velikom trgu u Galižani održat će se 𝐝𝐣𝐞č𝐣𝐚 𝐩𝐫𝐞𝐝𝐬𝐭𝐚𝐯𝐚 "𝐏𝐫𝐢č𝐞 𝐢𝐳 č𝐚𝐫𝐨𝐛𝐧𝐞 𝐤𝐮𝐭𝐢𝐣𝐞" pulskog Tetara Naranča. Početak je u 21 sat.

Na programu 𝐀𝐫𝐭-𝐤𝐢𝐧𝐚 𝐂𝐢𝐧𝐞𝐚𝐬𝐭, u vodnjanskoj Bašti (Rotondi), u četvrtak u 21 sat počinje projekcija drame "𝐒𝐯𝐞𝐭𝐢 𝐩𝐚𝐮𝐤" iranskog redatelja Alija Abbasija. Bašta.

𝐔 𝐩𝐞𝐭𝐚𝐤 𝟐𝟖. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚, Turistička zajednica Vodnjana organizira 𝐯𝐢𝐝𝐞𝐨 𝐦𝐚𝐩𝐩𝐢𝐧𝐠 𝐋𝐮𝐜𝐞 𝐢 𝐩𝐫𝐞𝐳𝐞𝐧𝐭𝐚𝐜𝐢𝐣𝐮 𝐕𝐨𝐝𝐧𝐣𝐚𝐧𝐬𝐤𝐢𝐡 š𝐭𝐨𝐫𝐢𝐣𝐢𝐜𝐚 𝟐, s nizom atraktivnih video i audio sadržaja u staroj jezgri Vodnjana – na Zagrebačkom trgu i u Forno Grande. U suradnji s Visualia group-om i ove će godine na vodnjanskim pročeljima oživjeti ilustracije iz drugog stripa "Vodnjanske štorijice", a koji će biti prezentiran u 20 sati. Video mapping počinje u 21 sat.

𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟐𝟗. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚, s početkom u 10 sati, u galeriji Loggia na Narodnom trgu u Vodnjanu održava se r𝐫𝐚𝐝𝐢𝐨𝐧𝐢𝐜𝐚 "𝐅𝐮𝐳𝐢𝐣𝐚 𝐧𝐚 𝐤𝐞𝐫𝐚𝐦𝐢č𝐤𝐨𝐦 𝐬𝐭𝐨𝐥𝐮" u organizaciji ZT-a Vodnjan. U 21 sat u vodnjanskoj galeriji El magazein počinje predavanje "Putovanje i anegdote komada papira sa svojih pet života potkraj 19. stoljeća na relaciji Trst-Vodnjan-Lošinj".

Galižanci pak u subotu sve pozivaju na 𝟓𝟒. 𝐆𝐚𝐥𝐢ž𝐚𝐧𝐬𝐤𝐮 𝐧𝐨ć- zabava s bogatom gastro ponudom počinje u 21 sat na rukometnom igralištu, gdje će publiku zabavljati 𝐌𝐚𝐠𝐚𝐳𝐢𝐧 𝐢 𝐃𝐞𝐥𝐥𝐛𝐨𝐲𝐬𝐢

𝐔 𝐩𝐨𝐧𝐞𝐝𝐣𝐞𝐥𝐣𝐚𝐤 𝟑𝟏. 𝐬𝐫𝐩𝐧𝐣𝐚, s filmom "𝐕𝐞𝐥𝐢𝐤𝐨 𝐩𝐮𝐭𝐨𝐯𝐚𝐧𝐣𝐞"(The Big Trip) nastavljaju se 𝐩𝐫𝐨𝐣𝐞𝐤𝐜𝐢𝐣𝐞 𝐋𝐣𝐞𝐭𝐧𝐨𝐠 𝐤𝐢𝐧𝐚: 𝐑𝐞𝐯𝐢𝐣𝐚 𝐝𝐣𝐞č𝐣𝐢𝐡 𝐚𝐧𝐢𝐦𝐢𝐫𝐚𝐧𝐢𝐡 𝐟𝐢𝐥𝐦𝐨𝐯𝐚. Projekcija je na placi u Peroju u ponedjeljak (31. srpnja), na rukometnom igralištu u Galižani u utorak (1. kolovoza) te u Bašti (Rotonda) u Vodnjanu u srijedu (2. kolovoza), sve s početkom u 21 sat.