Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

"Hoditi i zdravi biti" - subota, 22. travnja Park kažuna Vodnjan

U subotu, 22.04., s početkom u 10 sati u prekrasnom Parku kažuna u Vodnjanu održati će se po prvi put u Vodnjanu javnozdravstvena pješačka manifestacija  "Hoditi i zdravi biti" u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo Istarske županije i Grada Vodnjan-Dignano. Prije same šetnje, u programu je razgibavanje koje počinje u 9:30 sati, kako bismo se pripremili za hodanje i uživali u aktivnom danu.

Nakon povratka s šetnje, očekuje nas nastup Limene glazbe Grada Vodnjana i ZT Vodnjan i ukusna maneštra koja će biti poslužena svim sudionicima. Uz to, Contrada će organizirati radionicu za djecu te edukativnu igru za zainteresiranu djecu, kako bismo svi zajedno uživali u zabavnom i edukativnom programu.

Uz sve to, obzirom da je Dan planeta Zemlje, Contrada je pripremila i posebne nagrade za prvih 5 hodača koji će biti nagrađeni stalkom za vrećice, kako bi promicali svijest o važnosti zaštite naše planete.

Pridružite nam se u subotu, 22.04., s početkom u 10 sati, u Parku kažuna u Vodnjanu i provedite aktivno, zabavno i edukativno jutro u društvu ljubitelja hodanja i zdravog načina života. Veselimo se vašem dolasku na manifestaciju "Hoditi i zdravi biti"!

 

 

Aktualnosti