Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Dani Grada Vodnjana 09.-12.08.2023.

Dragi sugrađani i posjetitelji,

s veseljem vas pozivamo da zajedno proslavimo "𝐃𝐚𝐧𝐞 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐕𝐨𝐝𝐧𝐣𝐚𝐧𝐚", koji će se obilježiti 𝐨𝐝 𝟗. 𝐝𝐨 𝟏𝟐. 𝐤𝐨𝐥𝐨𝐯𝐨𝐳𝐚 2023. godine u Peroju, Vodnjanu i Galižani. Očekuje vas bogat i raznovrstan program; brojni koncerti, palenta i tombola bumbara i 55-ta po redu tradicionalna Bumbarska fešta!

Ove će se godine 𝐒𝐯𝐞č𝐚𝐧𝐚 𝐬𝐣𝐞𝐝𝐧𝐢𝐜𝐚 𝐆𝐫𝐚𝐝𝐬𝐤𝐨𝐠 𝐯𝐢𝐣𝐞ć𝐚 održati 𝐮 𝐬𝐫𝐢𝐣𝐞𝐝𝐮 𝟎𝟗.𝟎𝟖. 𝐧𝐚 𝐩𝐥𝐚𝐜𝐢 𝐮 𝐏𝐞𝐫𝐨𝐣𝐮, s početkom u 19 sati.

Tom prilikom bit će uručena i priznanja ovogodišnjim laureatima.

𝐔 č𝐞𝐭𝐯𝐫𝐭𝐚𝐤 𝟏𝟎.𝟎𝟖. Vodnjanci slave svog zaštitnika, Svetog Lovru. Sveta misa održati će se u župnoj crkvi svetog Blaža u Vodnjanu s početkom u 19 sati. Vrhunac proslave očekuje se navečer od 20 sati na Narodnom trgu u Vodnjanu uz 𝐤𝐨𝐧𝐜𝐞𝐫𝐭 𝐠𝐫𝐮𝐩𝐞 „𝐓𝐮 𝐢 𝐭𝐚𝐦𝐨 𝐛𝐚𝐧𝐝“ te gastronomsku manifestaciju "𝐏𝐨𝐥𝐞𝐧𝐭𝐚 𝐛𝐮𝐦𝐛𝐚𝐫𝐚".

U 21:30 kreće tradicionalna igra na sreću „𝐓𝐨𝐦𝐛𝐨𝐥𝐚 𝐛𝐮𝐦𝐛𝐚𝐫𝐚“ ! Domaćin večeri uz kojeg je zagarantirano obilje smijeha, bit će poznati zabavljač Zoran Todorović Todor.

Listići za tombolu već su u prodaji po cijeni od 3 eura, te vam isti može osigurati 𝐠𝐥𝐚𝐯𝐧𝐢 𝐳𝐠𝐨𝐝𝐢𝐭𝐚𝐤 – 𝐭𝐨𝐦𝐛𝐨𝐥𝐮 𝐮 𝐢𝐳𝐧𝐨𝐬𝐮 𝐨𝐝 𝟓𝟎𝟎 𝐞𝐮𝐫𝐚! Listiće je moguće kupiti u Turističkoj zajednici Vodnjan, trgovini Mičulo te u sklopu prodajnog štanda na Narodnom trgu.

Nakon proslave svetog Lovre, 𝐮 𝐩𝐞𝐭𝐚𝐤 𝟏𝟏.𝟎𝟖. slijedi zabava uz puno plesa za Galižance, uz nastup grupe 𝐀𝐧𝐞𝐥𝐢𝐝𝐢 na Velikom trgu, s početkom u 21 sat.

„Šećer na kraju“ ove četverodnevne proslave je najveća i najstarija pučka zabava, glasovita 𝐁𝐮𝐦𝐛𝐚𝐫𝐬𝐤𝐚 𝐟𝐞š𝐭𝐚 𝐤𝐨𝐣𝐚 𝐨𝐯𝐞 𝐠𝐨𝐝𝐢𝐧𝐞 𝐬𝐥𝐚𝐯𝐢 𝟓𝟓. 𝐫𝐨đ𝐞𝐧𝐝𝐚𝐧! 𝐔 𝐬𝐮𝐛𝐨𝐭𝐮 𝟏𝟐. 𝐤𝐨𝐥𝐨𝐯𝐨𝐳𝐚 pogledajte razne sportske turnire, izložbu hrvatskog hladnokrvnjaka na vodnjanskom sajmištu, nastup limene glazbe Grada Vodnjana i ZT Vodnjan, tradicionalnu trku na tovarima i paradu alegorijskih kola kroz Trgovačku ulicu, povedite vaše najmlađe na zabavu u Bumbarlandiu u gradskom parku, gdje sve klince i klinceze očekuje bogat program uz maštovite nastupe izvođača na svili, klaunove, vatrene performanse i face painting. Od 22 sata u parku kreće zabava za mlade uz DJ-a! Tijekom večeri zabavljati će vas Whiskey train, Sunset band, Anelidi, a na glavnom trgu nastupaju 𝐍𝐢𝐠𝐡𝐭 𝐄𝐱𝐩𝐫𝐞𝐬𝐬 𝐢 𝐃𝐚𝐥𝐞𝐤𝐚 𝐨𝐛𝐚𝐥𝐚. Početak zabavnog programa u 21 sat.