Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Advent u Vodnjanu: veliki besplatni koncert GUSTAFA i DAVIDA TEMELKOVA

Bogati program Adventa u Vodnjanu približava se svom vrhuncu! Svi željni veselja, dobre glazbe i pozitivne energije - a koje će između ostalog u ogromnoj dozi osigurati i legendarni GUSTAFI na velikom besplatnom koncertu u petak u Astri - trebali bi ovaj vikend pohoditi Vodnjan.

U petak, 22. prosinca 2023. na Narodnom trgu od 17.00 do 19.30 sati održava se Božićni sajam rukotvorina, a na istom mjestu u 18.00 sati počinje koncert Limene glazbe Grada Vodnjana i ZT-a Vodnjan te koncert Glazbenog vrtića.

Veseli petak nastavlja se u ASTRAlandiji, zgradi stare škole i bivše tvornice Astra gdje od 21.00 sat atmosferu brojnim pjesmama zagrijava Lucky band. Potom na scenu nastupaju uvijek rado viđeni GUSTAFI, koji kroz najveće hitove Edija Maružina i kumpanije i opet priređuju "štalu" za publiku.

Ima li bolje prilike za provesti petak od koncerta Gustafa u zagrijanom prostoru, uz bogatu gastro ponudu, besplatan ulaz i osiguranim parkingom na velikom parkiralištu u blizini?

Na istom mjestu, u subotu, 23. prosinca, od 21.00 sat nastupa DAVID TEMELKOV. Tko još uživo nije čuo mladog makedonskog pjevača, u Vodnjanu će se moći osobno uvjeriti u njegov veliki vokalni opseg, specifičnu boju glasa, ali i nadaleko poznati šarm, koji su mu osigurali mjesto na regionalnoj glazbenoj sceni.

U nedjelju, 24. prosinca, na Badnje jutro na Narodnom trgu u Vodnjanu organizirano je druženje uz besplatni bakalar i vino te živu muziku.

Badnju večer obilježit će procesija uz prvo uprizorenje živih jaslica u Vodnjanu. Procesija će krenuti u 22.30 sati od crkve sv. Križa Trgovačkom ulicom, Narodnim trgom i Ulicom Castelo do Župnog trga gdje će biti smještena štalica koja spremna dočekuje žive jaslice. Božićnu polnoćku u crkvi sv. Blaža dočekujemo uz dječju predstavu.

Pridružite nam se na Adventu u Vodnjanu!

Aktualnosti