Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

U Gradu Vodnjan – Dignano izvršena primopredaja vlasti

 

Danas, 21. svibnja 2021. godine, u sjedištu Grada Vodnjan – Dignano izvršena je primopredaja vlasti između dosadašnjeg gradonačelnika Klaudia Vitasovića i novoizabranog gradonačelnika Edia Pastrovicchia.

Tom je prigodom dosadašnji gradonačelnik Klaudio Vitasović novoizabranom gradonačelniku Ediu Pastrovicchiu čestitao na pobjedi i zaželio mnogo uspjeha u budućem radu. Novoizabrani gradonačelnik Edi Pastrovicchio zahvalio se na čestitkama te poručio kako će se u svom daljnjem radu zalagati za dobrobit svih građana Vodnjanštine te cjelokupne zajednice.

Primopredaja izvršnih ovlasti obavljena je temeljem odredbi Zakona o primopredaji vlasti a samom činu primopredaje nazočni su bili i dosadašnji zamjenik gradonačelnika Enea Codacci i zamjenica gradonačelnika Diriana Delcaro Hrelja, pročelnik UO za poslove gradonačelnika Filip Macan, pročelnica UO za proračun i financije Kristina Buršić, pročelnica UO za gospodarstvo i EU projekte Moira Drandić Pauro, pročelnica UO za društvene djelatnosti i opću upravu Nensi Giachin Marsetič i pročelnik UO za komunalni sustav, prostorno uređenje i imovinske poslove Damir Janko.

Aktualnosti