Kontaktirajte nas

Centrala: +385 (0)52 511 522
Fax: +385 (0)52 511 326
E-mail: info(at)vodnjan.hr

Pisarnica:

Jedinstveni upravni odjel

Odsjek za opće poslove, društvene djelatnosti, lokalnu i mjesnu samoupravu

Odsjek za proračun i financije

Odsjek za pravne poslove

Odsjek za gospodarstvo i zaštitu okoliša

Odsjek za za komunalne poslove, prostorno uređenje i gradnju

  • tel. 052/512-453
    e-mail: gordana.kliman.delton(at)vodnjan.hr                                                                               

Komunalni redari 

Grad Vodnjan – Dignano i ove godine u akciji „Zasadi stablo ne budi panj“

Grad Vodnjan – Dignano i ove se godine uključio u akciju pod geslom “Zasadi stablo, ne budi panj” u sklopu “Tjedna kolektivne sadnje stabala u Hrvatskoj” koja će se održati od 01. do 07. ožujka 2021 diljem Hrvatske čime se nastavlja uspješna prošlogodišnja kampanja sadnje stabala u organizaciji istoimene Udruge za zaštitu prirode i okoliša “Zasadi stablo, ne budi panj!”.

Akcija provođenja sadnje stabala započeti će pronalaskom prikladne javne površine za sadnju te nabavom sadnoga materijala koji će biti zasađen u suradnji sa komunalnim službama i ustanovama uključenim u akciju.

Cilj ove akcije je senzibiliziranje javnosti i podizanje svijesti građana, udruga, institucija i ustanova o potrebi djelovanja u utrci sa klimatskim promjenama prema EU standardima te potvrđivanje društvene i ekološke odgovornosti.

Tijekom prošlogodišnje istoimene kampanje Grad Vodnjan – Dignano je u suradnji sa Osnovnom školom Vodnjan – Dignano, Dječjim vrtićima “Petar Pan” Vodnjan – Dignano i komunalnim društvom Contrada d.o.o. na svojem području zasadio tridesetak stabala.

Unaprijedimo prostor u kojem živimo, povežimo se sa prirodom!